Adıyamanspor, Teknik Direktör Sinan Ünalla anlaştı

Adıyamanspor, Teknik Direktör Sinan Ünalla anlaştı


ADIYAMAN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyamanspor, Teknik Direktör Sinan Ünalla anlaştı.
     Ramazan Silinden boşalan teknik direktörlüğe getirilen Sinan Ünalla sezon sonuna kadar anlaşma imzalandı. Adıyamanspor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Ünal, önceki senelerde de Adıyamansporu çalıştırdığını hatırlatarak, Adıyamansporun başarılı olmasını isteyenlerden biriyim. Kendimi Adıyamanda mutlu hissediyorum. Çünkü burada sevdiğim dostlarım, arkadaşlarım var. Adıyamansporun içinde bulunduğu durumdan kurtulması için çok çalışacağız dedi.
     Adıyamanspor Basın Sözcüsü Zeynel Abidin Kıymaz da Teknik Direktör Sinan Ünalın başarılı olacağına inandığını söyledi. Ramazan Silinin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesinin ardından Sinan Ünalla anlaşmaya vardıklarını anlatan Ünal, Sinan hocamız arkadaşlarıyla birlikte bu hafta sonu Zonguldak Kilimlispor maçında ilk sınavını verecek. Bugün de Türkiye Petrollerinin sahasında ilk antrenmanına çıkıyor. Hocama bu zor zamanda Adyamansporda görev aldıkları için teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Bu arada Teknik Direktör Sinan Ünalın yardımcılığına Zeki Konboz ve Adıyamansporun eski kalecilerinden Abdullah Aslan getirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan / Adem Yılmaz
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Adıyamanspor, Teknik Direktör Sinan Ünalla anlaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER