ADSİAD ve AYAMDERden rekortmenlere ödül

ADSİAD ve AYAMDERden rekortmenlere ödül


ADANA (A.A) - Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), vergi rekortmenleri sıralamasında yer alan üyelerini ödüllendiriyor.
     ADSİADdan yapılan açıklamaya göre, üyelerden Şekip Karakaya gelir vergisinde Adana birincisi olurken Fatma Semra Büyüknisan, Mehmet Kahyalar, Canan Onatça Dolmuş, Vedat Gizer, Mehmet Can Özbozdoğanlı, Naci Keskin, Sefa Noyaner, Muzaffer Emin Yumuşak da gelir vergisinde ilk 100 sıralamasına girerken, üye kuruluşlardan Bossa, Kulak İnşaat, Kimteks Tekstil, Bilici Yatırım, Kıvanç Tekstil, Groseri, Teknik Metal, Kambeton, Bürosan, Onatça Motorlu Araçlar ve Gizerler Otomobil firmaları ise kurumlar vergisi rekortmenleri arasında yer aldı.
     Adana ekonomisine büyük katkı sunan ADSİAD üyelerinden Sasa Polyester, Bossa ve Adana Çimento Sanayinin Türkiyenin 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alırken, Kıvanç Tekstil, Oğuz Gıda, Kimteks Tekstil, Zahit Alüminyum ve Abdioğulları Plastik de ikinci 500 büyük sanayi kuruluşları sıralamasında yer buldu.
     ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez de gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri ile en çok ihracat yapan firmalarla gurur duyduklarını belirterek, İSO ilk 500 ve ikinci 500 listeleri ile vergi ve ihracat şampiyonları sıralamasında yer alan ADSİAD üyelerine teşekkür plaketi sunulacağını kaydetti.
     Sönmez, 19 Haziran Salı günü saat 19.00da Seyhan Otelinde gerçekleştirilen törende, üyeleri Şekip Karakayanın da Küçük Bir İşletmeden, Marka Bir İşletmeye, Kurumsallaşma ve Markalaşma Süreci ile Akıllı Kentler Konsepti Vizyonu konularında sunum yapacağını vurguladı.
    
     -AYAMDER vergide ilk 100e girenlere ödül-
    
     AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık da düzenledikleri törenle gelir vergisinde ilk 100e giren üyelerinden Suzan Ordu, Yasin Işık, Mehmet İzlemek ve Mehmet Faruk Bozkurt, plaketlerini alırken kurumlar vergisinde ise Or-Han inşaat adına Halil Avcı, Arma inşaat adına Ahmet Yaman ve Bekaroğlu inşaat adına ise Kemal Bekaroğluna plaket verdiklerini belirtti.
     Kılçık, yaptığı açıklamada, Adanada yaşanan plansızlıkla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarı bilgilendirdiklerini belirterek, inşaat sektöründe yaşanan krizin aşılması konusunda kendilerini kamuoyu önünde açıklama yaparak destekleyen Adana Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Başkanlarına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber ADSİAD ve AYAMDERden rekortmenlere ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER