Afrikalı futbolcular, Hakkaride düğüne katıldı

Afrikalı futbolcular, Hakkaride düğüne katıldı -Hakkari Zapspora transfer edilen iki siyahi futbolcu, katıldıkları düğün töreninde Hakkarililerle halay çekti


HAKKARİ (A.A) - Hakkari Zapspora transfer edilen iki siyahi futbolcu, katıldıkları düğün töreninde Hakkarililerle halay çekti.
     Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden Hakkari Zapsporun Kamerun ve Maliden transfer ettiği Aime Ojamen ile Salifou Dembele, kente ayak uydurmaya çalışıyor.
     Teknik Direktör Mecit Tekin ile Gazi Mahallesinde yapılan kır düğününe katılan siyahi futbolculara, Hakkarililer yakın ilgi gösterdi.
     Düğünde, kendi dillerinde şarkı söyleyip yöresel kıyafetli davetlilerle halay çeken futbolcular, doyasıya eğlendi.
     Ojamen ve Dembele, gazetecilere yaptıkları açıklamada, Hakkaride düğün törenine katılmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Burada kendi dilimizde şarkı söyledik. Bundan sonra katılacağımız düğünlere daha iyi hazırlanıp güzel şarkılar söyleyeceğiz dediler.
     Davetlilerden Abdullah Bor ise Zapspora yeni transfer olan siyahi futbolcuları düğünde görünce şaşkınlık yaşadıklarını bildirerek, Futbolcular hem kendi dillerinde şarkı söyledi hem de bizimle halay çekip eğlendi. Düğünümüze katılarak bizi yalnız bırakmayan futbolculara teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Nevzat Taş - Mehmet Dayan
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Afrikalı futbolcular, Hakkaride düğüne katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER