Afyonkarahisara 7 yeni ambulans tahsis edildi

Afyonkarahisara 7 yeni ambulans tahsis edildi -İl Sağlık Müdürü Yemenici: Bakanlığımız tarafından ilimize verilen 7 ambulanstan 1i UMKE aracı olmak üzere 6 ambulansımız artık ilimizin sağlık hizmetinde kullanılacak


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Sağlık Bakanlığı tarafından Afyonkarahisara tahsis edilen 7 ambulansın 1inin UMKE aracı olarak kullanılacağını, diğer 6 aracın da ambulans olarak hizmet vereceğini bildirdi.
     Yemenici, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Şubatta Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılımıyla düzenlenen 486 araçlık ambulans filosunun hizmet alım törenine, Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu ile katıldıklarını hatırlattı.
     Afyonkarahisar 112 Acil Servis filosunun yeni araçlarla daha da güçlendiğini ifade eden Yemenici, şunları kaydetti:
     486 araçlık filonun hizmet alım törenine ilimiz sağlık yöneticilerle katıldık. Bakanlığımız tarafından ilimize verilen 7 ambulanstan 1i UMKE aracı olmak üzere 6 ambulansımız artık ilimizin sağlık hizmetinde kullanılacak. Bunların 5ini teslim aldık. İki kar paletli ambulans da en kısa zamanda Ankaradan gönderilecek. İlimizin kavşak noktada bulunması nedeniyle çok önemli görev üstlenen 112 Acil Servis hizmetlerimiz bu sayede çok daha hızlı ve yerinde müdahale yapma imkanı bulacak.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Afyonkarahisara 7 yeni ambulans tahsis edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER