Afyonkarahisarda kaybolan kadının cesedi bulundu

Afyonkarahisarda kaybolan kadının cesedi bulundu


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Emirdağ ilçesinde, 3 gün önce kaybolduktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 85 yaşındaki Alzheimer hastası kadının cesedi, akarsuda bulundu.
     İlçeye bağlı Emirin köyündeki evinden ayrıldıktan sonra kaybolan Vahide Saraçın (85) bulunması için İlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir birimi tarafından arama kurtarma ekipleri oluşturuldu.
     Ekipler, Alzheimer hastası Saraçın cesedini, köye 800 metre uzaklıktaki akarsuda buldu. Ceset, kesin ölüm nedeninin tespiti amacıyla otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
     Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Saraçın bulunması için arama ve kurtarma ekiplerinin 3 gün yürüttüğü çalışmalara, köylülerin de destek verdiğini bildirdi.
     Saraçı, köyün çevresi ve ormanlık arazide aradıklarını belirten Buldan, Arama kurtarma ekiplerinin 3 köpekle katıldığı çalışmalara dün saat 20.30da ara verdik. Bu sabah saat 07.30da yeniden başladığımız çalışmalarda, yaşlı kadının cesedine akarsuda ulaştık dedi.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan / Serdar Yılmaz / Sedat Gök
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Afyonkarahisarda kaybolan kadının cesedi bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER