Afyonkarahisardaki orman yangını

Afyonkarahisardaki orman yangını -AK Parti İl Başkanı Zeybek: -Yanan bu ormanlık alanlar yeniden yeşile bürünecek, ağaçlar, fidanlar dikilecek


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, 26 Temmuzda merkeze bağlı Erkmen beldesi yakınında çıkan orman yangınında zarar gören alanın, fidanlar dikilerek yeşillendirileceğini bildirdi.
     AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleriyle yangının meydana geldiği alanın yakınındaki Çakır köyünde vatandaşları ziyaret eden Zeybek, onlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Zeybek, daha sonra yaptığı açıklamada, 26 Temmuzda meydana gelen yangın nedeniyle Erkmen beldesi ve Çakır köyü arasında bulunan yaklaşık 5 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi.
     Yangını söndürmek için başta Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve desteğe gelen diğer birimlere bağlı ekiplerin canla başla çalıştığını dile getiren Zeybek, Orman ve Su İşleri Bakanımız Eroğlunun talimatıyla yanan bu ormanlık alanlar yeniden yeşile bürünecek, ağaçlar, fidanlar dikilecek. Bundan köy halkımız emin olabilir dedi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki orman yangını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER