Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Patlamada şehit olan onbaşı Mehmet Emin Çağunun ailesinin yaşadığı Karsın Sarıkamış ilçesinde yas var


KARS (A.A) - Afyonkarahisarda askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan onbaşı Mehmet Emin Çağunun ailesinin yaşadığı Karsın Sarıkamış ilçesinde yas var.
     Afyonkarahisarda kısa dönem olarak vatani görevini yapan Iğdırlı onbaşı Çağunun (27) ailesinin olayın ardından ilçeye bağlı Yukarı Sallıpınar köyünden minibüsle bölgeye gittikleri belirtildi.
     Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Çağunun, askere gitmeden önce Sarıkamış ilçesine bağlı Topkaya köyünde ücretli olarak sınıf öğretmenliği yaptığı, 4 kız, bir erkek kardeşi bulunduğu ifade edildi.
     Yukarı Sallıpınar köyü muhtarı Sönmez Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, Çağunun daha önce köylerinde 2 yıl vekil öğretmenlik yaptığını söyledi.
     Şehidin ailesinin olayın duyulmasının ardından bölgeye gittiğini dile getiren Demirel, Ölen evladımız. Diğerleri için de çok üzülüyorum ama bu da bizim evladımızdı. Köyümüzde 2 yıl çocuklarımıza öğretmenlik yaptı. Samsundaki acemi birliğinden 5-6 gün önce Afyonkarahisara usta birliğine gitmişti. Öğretmenimizin şehit düşmesi bizi çok üzdü dedi.
     Demirel, Çağunun ailesinin çiftçilik ve hayvancılıkla geçindiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Emine Konuk
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER