Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Patlamanın olduğu Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasının çevresinde ikamet eden aileler, geceyi hasarlı evlerinde geçirdi -Askerler kışla içinde ve çevresinde mühimmat aramaya devam ediyor (Fotoğraf


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda mühimmat deposundaki patlamanın ardından askeri kışla yakınında ikamet eden ailelerin büyük çoğunluğu, geceyi hasarlı evlerinde geçirdi.
     Patlamanın meydana geldiği Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasının etrafında bulunan Ataköy Mahallesindeki evler de zarar gördü.
     Mahalle sakinlerinin büyük bölümü geceyi hasarlı evlerinde geçirmek zorunda kaldı.
     Burada ikamet edenlerden Yıldırım Danabaş, AA muhabirine, patlama nedeniyle evlerinin büyük zarar gördüğünü söyledi.
     Kalacak başka yerleri olmadığı için geceyi ailesiyle evinde geçirmek zorunda kaldığını dile getiren Danabaş, Evin her yeri cam kırıklarıyla dolu. Sadece yatabileceğimiz bir alanı temizledik ve gece orada kaldık dedi.
     Süleyman Ürkit de hırsız korkusu nedeniyle evlerini terk edemediklerini söyledi. Evinin çatılarının büyük zarar gördüğünü bu nedenle mutfakta kaldıklarını anlatan Ürkit, yetkililerin hasar tespiti için henüz gelmediklerini bu nedenle de çok mağdur olduklarını kaydetti.
     Öte yandan Mühimmat Depo Komutanlığı ve Ataköy Mahallesinde çevreye dağılan mühimmatların aranması çalışmaları devam ediyor. Patlamanın olduğu bölgede yoğun güvenlik önlemleri olduğu gözleniyor.
     Bu arada patlamanın ardından Ataköy Mahallesindeki bazı evlere Türk bayrağı asıldığı gözlendi.
    
     Muhabir: Sarp Özer
     Yayıncı: Ziver Büyüktaş
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER