Afyonkarahisardan kısa kısa

Afyonkarahisardan kısa kısa -Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı ile Mücadele Yerel Eylem Planı toplantısı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda İl Tütün Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı ile Mücadele Yerel Eylem Planı toplantısı Vali Yardımcısı Ali Şanlıer başkanlığında yapıldı.
     Şanlıer, makam odasında yapılan toplantıda, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının, kamu düzenini doğrudan etkilediği gibi, devletin vergi gelirlerinde de ciddi anlamda kayba sebep olduğunu kaydetti.
     Şanlıer, şöyle devam etti:
     Kaçakçılığın kamu düzenini etkileyen boyutu içinde organize suç örgütlerinin bu vasıtayla finansman sağlaması, kaçak yollarla yurda sokulan tütün ve tütün mamullerinin toplum sağlığını tehdit etmesi ve sektörde rekabet eşitsizliğine sebep olması gibi sonuçları görülmektedir. Kaçakçılığın Devlet gelirlerini azaltıcı boyutunda ise özel tüketim ve katma değer vergileri başta olmak üzere ciddi manada vergi kaybı ortaya çıkmaktadır. Bunun gibi olumsuz durumları önlemek için burada toplanmaktayız.
    
     -Emirdağda Yüksel Şahan Caddesi tek yön oluyor
    
     (Fotoğraflı)
    
     AFYONKARAHİSAR (AA) - 11.04.2013 - Emirdağ Şehit Astsubay Yüksel Şahan Caddesinde biten altyapı çalışmalarının ardından mevcut caddede üst yapı çalışmalarına devam ediliyor.
     Caddede, elektrik ve telefon direklerinin de yer altına alınmasıyla birlikte kilitli parke taşlarıyla döşeniyor.
     Kilitli parke ile döşenen caddede kaldırımların ise traverten mermer taşlarıyla, ışıklandırılmasının ise renk değiştirebilen led sokak lambalarıyla döşeneceği bildirildi.
     Belediye Başkanı Cengiz Pala, çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmaların tam anlamıyla bitmesinin ardından mevcut caddenin, ilçedeki uzun çarşı gibi olacağını belirtti.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER