AGCde Mehmet Ali Dim yeniden başkan

AGCde Mehmet Ali Dim yeniden başkan seçildi


ANTALYA (A.A) - Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) 11inci Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda mevcut başkan Mehmet Ali Dim, yeniden başkanlığa seçildi.
     Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) konferans salonunda gerçekleşen genel kurula mevcut başkan Mehmet Ali Dim, tek aday olarak katıldı. 80 gazetecinin oy kullandığı seçimde kullanılan oyların tamamını alan Dim, 3üncü kez başkanlığa seçildi.
     Yönetim kurulu üyeliklerine ise Necati Şatana, Teoman Eriş, Emel Sipahioğlu, Ferit Kesen, Gaye Coşkun, Rıza Yanık, Şaban Alma, Mehmet Ali Gürses, Ercan Yıldırım ve İbrahim Barış Başar getirildi.
     Divan başkanlığını Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Atilla Sertelin yaptığı genel kurulda, Alanyada yerel televizyon sahibi Servet Sipahioğlu ile eski AGC başkanlarından Fazıl Tunç ile Necati Masatlı divan üyeliği yaptı.
     Genel kurula eski Alanya Kaymakamı Cengiz Gökçe, ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri de konuk olarak katıldı.
     Genel kurulda Refika Akgül, Mesut İlhan, Ülkü Nural denetim kuruluna, Hayrettin Barbaros, Servet Sipahioğlu, Necati Masatlı onur kuruluna seçildi. Fazıl Tunç, Cevdet Zamanoğlu, Hilmi Karagöz ve Seda Kara TGF delegeliğine, Yakup Kocabaş, Melik Evren ve Adem Tekin de Gazeteciler Cemiyeti Vakfı delegeliklerine seçildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AGCde Mehmet Ali Dim yeniden başkan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER