Ağrıda okul müdürlerine bilgilendirme toplantısı

Ağrıda okul müdürlerine bilgilendirme toplantısı


AĞRI (A.A) - Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak başkanlığında Hürriyet İlkokulu Çok Amaçlı Salonunda yapılan toplantıda, proje ve performans görevi, öğrencilerin düzeyine uygun ve yerel imkanlar çerçevesinde öğreticiler tarafından yapılabilecek nitelikte olması konuları ele alındı.
     Başak, ödevlerin hazırlanmasında sadece internete bağımlı kalınmaması, kütüphanelerin, kaynak yardımcı kitapların, ansiklopedilerin de kullanılması ve öğretmenlerin öğrencilere rehberlik etmesi gerektiğini söyledi.
     Performans görevlerinin öğretmen gözetiminde yapılacağını belirten Başak, Gerek görüldüğü takdirde çalışmanın araştırma ve veri toplama gibi ön hazırlıklarının sınıf dışında, ürünün oluşturma ve sonuçlandırma aşamalarının ise sınıf içinde yapılması gerekiyor. Böylece öğrencilerin görevi yaparken sergilediği performansın, öğretmen tarafından gözlenerek daha gerçekçi bir şekilde değerlendirilecektir dedi.
     Toplantıda, okul ile kurum binalarının temizliği ve çevre düzeni, yeni birim kodları ve desimal dosya sisteminin kullanılması, taşımalı eğitim ve okul ile kurum tabelaları gibi konular hakkında bilgi verildi.
    
     Muhabir: Metin Göktekin / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda okul müdürlerine bilgilendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER