Ağrıda yıldız kız

Ağrıda yıldız kız-erkek voleybol turnuvası sona erdi


AĞRI (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen okullar arası yıldız kız-erkek voleybol turnuvası sona erdi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 15 Nisan Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalara 5 erkek takımı ile 9 kız takımı olmak üzere 14 okulun katıldığı belirtildi.
     Müsabakalar sonucunda, yıldız kızlar kategorisinde Patnos Doğansu Kız YİBOnun şampiyon olduğu, yıldız erkeklerde ise İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Gazi Ortaokulunun şampiyon olduğu bildirildi.
     Müsabakalarda derece elde eden okul takımlarına kupalarının, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Vehbi Demircan, Spor Şube Müdürü Metin Alıcıaslan, Tesisler Şube Müdürü Cemil Budak tarafından verildiği ifade edildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, kupa töreni sonrası yaptığı konuşmada, çok güzel bir turnuvayı daha geride bıraktıklarını belirterek, turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ettiğini, şampiyon olan okulları da tebrik ettiğini söyledi.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Ağrıda yıldız kız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER