Ağrıdaki tenis turnuvası

Ağrıdaki tenis turnuvası -Türkiye Tenis Federasyonu ve Ağrı Tenis Kulübünün ortaklaşa düzenlediği, 10 bin Dolar ödüllü Uluslararası Büyük Bayanlar Tenis Turnuvası tamamlandı -Turnuvada Başak Eraydın birinci oldu (Fotoğra


AĞRI (A.A) - Türkiye Tenis Federasyonu ve Ağrı Tenis Kulübünün ortaklaşa düzenlediği, 10 bin Dolar ödüllü Uluslararası Büyük Bayanlar Tenis Turnuvası tamamlandı.
     4 Haziranda başlayan ve 14 ülkeden 51 sporcunun katıldığı turnuvanın finalinde Türk sporcu Başak Eraydın ile Avusturyalı Jeanine Prentner karşılaştı. Rakibini 6-3lük setlerle 2-0 yenen Başak Eraydın turnuvanın birinciliğini elde etti.
     Eraydının ödülü Vali Yardımcı Özkan Demirel tarafından verilirken, ikinci olan Jeanine Prentnerin ödülünü ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şafi Erim verdi.
     Ağrı Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya yaptığı açıklamada, böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduğunu belirtti.
     Kaya, Türkiye Tenis Federasyonun ve Ağrı Tenis Kulübünün hazırladığı bu organizasyon, Ağrının tanıtımı için çok önemliydi. Biz de kulüp olarak gelen sporcuları en iyi şekilde misafir ederek kendilerinin ülkemizden mutlu ayrılmaları için elimizden gelen her şeyi yaptığımıza inanıyoruz diye konuştu.
     Tenisçi Başak Eraydın ise kendisine destek olan antrenörlerine ve turnuvaya ev sahipliği yapan Ağrı Tenis Kulübü yetkililerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Muharrem Aksakallı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Ağrıdaki tenis turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER