Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan, Trabzonda

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan, Trabzonda çeşitli ziyaretlerde bulundu


TRABZON (A.A) - Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin Aslan, Trabzonda çeşitli ziyaretlerde bulundu.
     Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin davetlisi olarak kente gelen Aslan ve beraberindeki gazeteciler, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Atayı ziyaret ederek, bir süre görüştü.
     Ata, Aslan ve beraberindeki heyet, daha sonra Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunu ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, tarih ve uygarlık kenti Trabzonda Ağrılı misafirleri konuk etmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.
     Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve üyelerini belediyede ağırlamaktan gurur duyduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, Trabzonda çevre illere oranla en çok Ağrılı vatandaşlarımız bulunmaktadır. Trabzonda iş yapan ve çalışan çok sayıda Ağrılı hemşehrimiz var. Trabzonu eviniz gibi görün. Sizi Trabzonda ağırlamaktan memnun olduk dedi.
     Aslan, Ağrıda en çok taraftarı olan takımın Trabzonspor olduğunu vurgulayarak, Ağrıda fırıncılık, gazetecilik, fotoğrafçılık, marangozluk gibi önemli mesleklerin öncülüğünü Trabzonlular yapmaktadır. Biz de Trabzonu ikinci bir memleket olarak görmekteyiz. Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ağabey olarak bilmekteyiz. Trabzonda olmaktan gurur duyduk diye konuştu.
     Aslan, ziyaret anısına Başkan Gümrükçüoğluna İshakpaşa Sarayının yağlı boya tablosunu ve Ağrıyı tanıtıcı çeşitli kitaplar hediye etti. Gümrükçüoğlu ise daha sonra yemekte de bir araya geldiği konuklarına Trabzonu tanıtıcı armağanlar sundu.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan, Trabzonda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER