Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Başak,

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Başak, projeleri değerlendirdi


AĞRI (A.A) - Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, 2012 yılında yapılan projeleri değerlendirdi.
     Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Başakın 2012 yılında yapılan projeleri değerlendirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdiği bildirildi.
     Yıl boyunca yapılan faaliyetler hakkında bilgi veren Başakın Fatih projesi kapsamında il genelinde 29 okulda toplam 649 etkileşimli tahta kurulduğunu ve bununla ilgili öğretmenlere eğitimler verildiğini ifade ettiği belirtildi.
     Açıklamada Milli Eğitim Müdürü Başakın şu ifadelerine yer verildi:Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Belediye Başkanlığı, Orman İşletme Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile protokol imzalanmış olup, bu kapsamda okullarımızın peyzaj çalışmaları tamamlanmış olup, yazın ilk günleriyle birlikte bahçe düzenlemeleri yapılacaktır. Ayrıca Z kütüphanelerin kurulması için de sivil toplum örgütleriyle iletişime geçilerek gerekli çalışmalar başlatılmıştır.
     SODES kapsamında merkezde 3 proje olmak üzere toplamda 18 projenin yürütüldüğü ifade edilen açıklamada, Yarın Sizdeyiz, Değerler Eğitimi, Ayda Bir Nefes, SBS ve YGS de Başarıya Adım Adım, Masallarla Büyüyoruz, Kendimi Gerçekleştiriyorum ve Her Anne Bir Okul adlı yerel projelerin de aksamadan devam ettiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Metin Göktekin\Fatma Güven
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Başak, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER