Ahlat Devlet Hastanesine 2 diş hekimi

Ahlat Devlet Hastanesine 2 diş hekimi atandı


BİTLİS (A.A) - Ahlat Devlet Devlet Hastanesine, 2 diş hekimi atandı.
     Hastanede görevli Diş Hekimi Özgül Kalyoncunun 1 ay önce tayininin çıkması ve ilçeden ayrılmasıyla boşalan kadroya, yeni atamalar yapıldı.
     Sağlık Bakanlığının 27 Aralık 2012 tarihinde yaptığı atamayla, Ahastaneye atanan diş hekimleri Ahmet Esen ve Dicle Altındal yeni görevlerine başladı.
     Doktorların göreve başlamasıyla, hastanenin diş polikliniğinde hasta yoğunluğu yaşanmaya başladı.
     İlk görev yerleri Ahlatta atanmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Diş Hekimi Esen, 19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra, ilk kura ile Ahlata atandım. Ahlatı daha önceden de biliyordum. Konumu, coğrafyası, insanları çok iyi. Burada görev yapmaktan mutluyum. İnşallah insanlarımıza faydalı oluruz diye konuştu.
     Diğer kadrolu Diş Hekimi Dicle Altındal ise, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra Sağlık Bakanlığının atamasıyla Ahlat Devlet Hastanesine atanıp göreve başladığını söyledi.
     Ahlatta göreve başladığı için mutlu olduğunu söyleyen Altındal, Burası ilk görev yerimiz. İnsanlarımıza faydalı olmak için çaba göstereceğiz. Ağız ve diş hastalığı hassas bir konu. Biz buna göre tüm hastalarımıza hassas davranmaya çalışıyoruz. Hastalarımızın da bize yardımcı olmalarını ve anlayış göstermelerini istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Selcan Bayar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ahlat Devlet Hastanesine 2 diş hekimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER