Ahmet Aliağa Bulvarında elektrik hatları yer

Ahmet Aliağa Bulvarında elektrik hatları yer altına alınıyor


ANTALYA (A.A) - Kumlucada TEDAŞ tarafından 2012 yılı yatırım programında ihalesi yapılarak çalışmalarına başlanılan elektrik hatlarının yer altına alma çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi.
     Kumlucada Ahmet Aliağa Bulvarında Karayolları tarafından yürütülen çalışmaların ardından TEDAŞ tarafından da aydınlatma hatları yer altına alma çalışmaları devam ediyor.
     Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yürütülen çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanabilmesi için belediye ve TEDAŞın iş birliği yaptığını ifade eden Çetinkaya, malzemelerin TEDAŞ tarafından temin edildiğini söyledi.
     Çalışmalar tamamlandığında refüjde görüntü kirliliğinin ortadan kalkacağını ve ilçenin güzel bir görüntüye kavuşacağını belirten Çetinkaya, şöyle konuştu:
     "İlçemizi Finikeye bağlayan en uzun bulvarımızda çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Karayollarının çalışmasının ardından TEDAŞ tarafından da aydınlatma çalışmaları yapılıyor. Çalışmaların daha çabuk bitirilebilmesi için belediye olarak biz de destek veriyoruz. Çalışmalar tamamlandığında yetersiz kalan aydınlatmadan kaynaklanan trafik kazalarının da önüne geçilmiş olacak."
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ahmet Aliağa Bulvarında elektrik hatları yer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER