AİBÜde başarılı olan personele takdir belgesi

AİBÜde başarılı olan personele takdir belgesi verildi


BOLU (A.A) - Abant İzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Değerlendirme Merkezi Başkanlığınca Görevde Yükselme Sınavında başarılı olan personeline törenle takdir belgesi verdi.
     Senato Odasında düzenlenen törende konuşan AİBÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu, sınavda başarılı olarak üst göreve atanmaya hak kazanan idari personel ile personele eğitim veren akademik ve idari kadroya teşekkür etti.
     AİBÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen de Görevde Yükselme Sınavı ile bu sınava girmeye hak kazanan idari personel sayıları hakkında bilgi verdi.
     Sınav için 11 Şef kadrosu, 7 memur kadrosu açıldığını, şef kadrosunda 33 aday, memur kadrosunda ise 14 adayın eğitime ve sınava girmeye hak kazandığını belirten Gepdiremen, Şef kadrosuna başvuranlardan 18i sınavda 70 puan barajını geçerek başarılı olmuş ve kadro dağılımına göre 10 aday asil olarak Şef kadrosuna atanmaya hak kazanmıştır. Memur kadrosuna başvuran adaylardan ise 1i 70 puan barajını geçerek asil olarak memur kadrosuna atanmaya hak kazanmıştır dedi.
     Sınavda başarılı olarak üst göreve atanmaya hak kazanan idari personelin yeni sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını ifade eden Gepdiremen, bu personellerin üniversiteyi daha iyi noktalara taşıyacaklarına yürekten inandığını belirterek onları tebrik etti.
     Konuşmaların ardından, sınavda başarılı olan personele ve onların sınava hazırlanmasına katkı sağlayan AİBÜ öğretim üyelerine takdir belgesi verildi.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber AİBÜde başarılı olan personele takdir belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER