AK Kadınlar Ormanına 100 bin fidan

AK Kadınlar Ormanına 100 bin fidan dikilecek -AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı üyeleri, oluşturulacak ormanlık alana ilk etapta bin fidan dikti


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kadın Kolları Kayseri İl Başkanlığı tarafından 100 bin fidan toprakla buluşturulacak.
     İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, "1 Kadın 1 Ağaç" sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında Kadın Kolları tarafından hedeflenen 100 fidanın ilk etapta bin adedi düzenlenen törenle dikildi.
     Güneşli bölgesindeki fidan dikim törenine, Kayseri Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara, AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, AK Parti Kadın Kolları Kayseri İL Başkanı Venhar Pakırdaşı ve çok sayıda partili katıldı.
     Kayseri Orman Bölge Müdürü Kara, törende yaptığı konuşmada, fidan dikmenin tüm insanlar tarafından sevilen ortak bir faaliyet olduğunu kaydetti.
     AK Parti Kayseri İl başkanı Ömer Dengiz de AK Kadınlar Hatıra Ormanı adının bile insanı gururlandırdığını belirterek şunları ifade etti:
     "AK Parti ile birlikte, 2010 ve 2011 yıllarında yapılan çalışmalarla kadına verilen pozitif ayrımcılık felsefesi ile birlikte çıkılmış olan bu yolda, AK Kadınlar Hatıra Ormanı çok anlamlı bir çalışma diye düşünüyorum. Bu ormanın geleceğimize olan katkısıyla birlikte hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu ormana katkısı olan herkese de teşekkür ediyorum."
     AK Parti Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı ise ağaç dikme kampanyası ile toprak erozyonu ve toplum erozyonunu önlemeyi amaçladıklarını dile getirdi.
     Konuşmaların ardından fidanların dikimine geçildi. İlk fidan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına dikildi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber AK Kadınlar Ormanına 100 bin fidan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER