AK Partiden Lider Ülke Türkiye; Yerel

AK Partiden Lider Ülke Türkiye; Yerel Yönetimler Programı 2


KONYA (A.A) - AK Parti Konya Başkanlığı tarafından koordine edilen Siyaset Akademisi Lider Ülke Türkiye; Yerel Yönetimler Programı 2 eğitimleri sürüyor.
     Konya Ticaret Odası Konferans Salonunda devam eden eğitimlerin bu haftaki ilk oturumuna Hafıza Teknikleri konusu ile Kişisel Gelişim Uzmanı Abdülkadir Özbek konuk oldu.
     Özbek, halkla en fazla bir araya gelen özellikle siyasetçilerin tanıştıkları insanların isimlerini akıllarında tutmada zorluklar çektiğini dile getirdi.
     Siyasilerin günde yüzlerce insanla tanıştığını ifade eden Özbek, şunları kaydetti:
     Bu yüzden çoğunun isimlerini unutabiliyor. Fakat tanıştığınız biri ile aylar sonra ya da yıllar sonra karşılaştığınızda eğer ona ismi ile hitap edebilirseniz, bu hem karşınızdaki için hem de kendiniz için çok önemli bir artı avantaj sağlar. Bunun için siyasetçilerin bazı teknikleri bilmesi gerekiyor. Örneğin tanıştığınız insanın ismini bir de siz tekrar edin isminin anlamını biliyorsanız o isim, beyniniz tarafından ismin anlamına göre kaydedilir. Karşınızdakinin anlamını bilmediğiniz bir ismi varsa o zaman beyninizin sağ kısmı devreye girmeli ve yüzünde sizin dikkatini çeken bir özelliği ile ona kaydeder.
     Öğrencilerin derste sıkılmaları ve sınavlarda başarılı olamamalarının sebeplerine de değinen Özbek, kursiyerlere hızlı okuma tekniklerinden faydalanması önerisinde bulundu.
     AK Parti Konya Başkan Yardımcısı Mustafa Dündar ise katkılarından dolayı Özbeke teşekkür ederken, günün anısı olarak bir hediye verdi.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Partiden Lider Ülke Türkiye; Yerel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER