AK Partiye katılan Yerlikaya, partililerle tanıştı

AK Partiye katılan Yerlikaya, partililerle tanıştı


TUNCELİ (A.A) - AK Partiye katılan eski CHP Tunceli Milletvekili Sinan Yerlikaya, partililerle tanıştı.
     Yerlikaya, parti binasında düzenlenen tanışma programı öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisinde uzun zaman çalıştık. Sonra da istifa ettik. Cumhuriyet Halk Partisinde bir tıkanma olduğunu gördüm. Cumhuriyet Halk Partisi, halkın gözünde bir umut olmaktan çıkmıştı dedi.
     CHPnin 21. yüzyılda vatandaşların ihtiyaçlarına, beklentilerine cevap verecek politikalar ortaya koyamadığını savunan Yerlikaya, 20ye yakın arkadaşıyla AK Partiye geçtiklerini hatırlattı. Yerlikaya, AK Partiye geçmeyi düşünen başka arkadaşlarının da olduğunu söyledi.
     Tuncelinin çok önemli sorunları olduğunu, birçok projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını anlatan Yerlikaya, Kürt meselesi, Türkiyenin yıllardır kanayan bir yarası. Bu meselenin çözümü gerekiyor dedi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın terör sorununu çözümü için TBMMde grubu bulunan partilere çağrıda bulunduğunu anımsatan Yerlikaya, Uzlaşıcı, barışçı bir kardeşlik projesi içinde bu işin çözüleceği kanaatine varıldı ve Başbakan bu taşın altına elini koydu diye konuştu.
     Yerlikaya, kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılmasının çözüm sürecinde önemli bir adım olduğunu vurguladı.
     Sinan Yerlikaya, bir süre daha Tuncelide olacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Fatma Çıray / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Partiye katılan Yerlikaya, partililerle tanıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER