AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı


VAN (A.A) - AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
     Kent merkezindeki bir otelde yapılan toplantı divan heyetinin oluşturulmasıyla başladı.
     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, yaptığı konuşmada, Vanda AK Partinin hakim olmasını istediklerini belirterek, yaşanan süreçte küskünlüklerin söz konusu olamayacağını ve Van için yeniden bir aydınlanma döneminin yaşanması gerektiğini söyledi.
     Akman, kardeşlik ikliminin oluşmasıyla her şeyin daha güzel olacağına dikkati çekerek, Bir kaç yıl sonra birbirinize nefretle baktığınız insanların size hayranlıkla bakacağını göreceksiniz. Silahların gölgesi ve tehditler olmadığı zaman bizim söylemlerimizin doğru olduğu ortaya çıkacak dedi.
     Van il başkanlığında bazı görev değişilikleri sırasında kırgınlıkların yaşandığını ve zaman zaman bunların haklı gerekçeleriyle karşılaştığını vurgulayan Akman, hiç kimsenin küsmeye, kızmaya ve partiye zarar vermeye hakkının olmadığını, şahsi menfaatleri yüzünden partilerine zarar verenlere hakkını helal etmediğini dile getirdi.
     AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici ise tahliye edilen Van Belediye Başkanı Bekir Kayaya geçmiş olsun dileğinde bulunarak, Çanakkalede tüm etnik kökenlerin aynı yerde yattığını kaydetti.
     Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Cemal Aşan
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER