AK Parti Ankara Milletvekili Haluk Özdalga:

AK Parti Ankara Milletvekili Haluk Özdalga: -Masum insanları öldürerek Kürt kardeşlerimizin elde edebileceği hiç bir şey olmadığı gibi bunun mantığı da yoktur


ANKARA (A.A) - AK Parti Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, Masum insanları öldürerek Kürt kardeşlerimizin elde edebileceği hiç bir şey olmadığı gibi bunun mantığı da yoktur dedi.
     AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatının düzenlediği İftarda konuşan Özdalga, bugün gelinen noktada Türkiyede her konunun açık bir şekilde ifade edilerek tartışmanın mümkün olduğunu söyledi.
     Özdalga, şöyle devam etti:
     İsterseniz yerel yönetimlerin daha fazla haklara sahip olmasıyla ilgili olsun, ister dil konusunda olsun, ana dil konusunda olsun veya başka konuda olsun bugün artık Türkiyede her konuyu tartışmak, her görüşü ifade etmek serbest bir şekilde mümkündür. Dolayısıyla insanları öldürmedeki siyasi inançları için kendi siyasi programını ortaya koymak için insanları öldürmenin hiçbir mantığı hiç bir anlamı kalmamıştır ve bunu inanarak söylüyorum inşallah bu terörü de en kısa zamanda ortadan kaldıracağız. Özellikle Suriyedeki, Myanmar Arakandaki ve tüm dünyadaki katliamların son bulmasını diliyorum.
     AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu ise konuşmasında Osmanlı İmparatorluğunun dünyadaki her türlü sıkıntıda mazlumların yanında olduğunu belirterek, şimdi de Türkiye Cumhuriyeti olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde yine aynı düşünceyle dünyada yaşanan her türlü sıkıntı da zulme uğrayanın yanında olunduğunu söyledi.
     Selamoğlu, Biz imparatorluk olmayı beceren bir milletiz. Dünyada tarih boyunca baktığımızda iki millet imparatorluk kurmuştur: biri İngilizler, biri Türkler. Ama İngilizler sömürge özelliği taşımışlardır. Ama Türkler kurduğu her imparatorlukta millet olmayı başarmıştır. Bir olmayı, birlik olmayı başarmıştır dedi
     Etkinliğe, AK Parti Ankara Milletvekilleri Haluk Özdalga, Tülay Selamoğlu, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Faruk Bilici, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, AK Parti Ankara İl Genel Meclisi Üyeleri Selim Cerrah, Mustafa Akkaya, Zekai Kaya, Polatlı Belediye Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.
    
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber AK Parti Ankara Milletvekili Haluk Özdalga: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER