AK Parti Antalya Milletvekili Enç:

AK Parti Antalya Milletvekili Enç: -"Antalyada alkol ve madde bağımlısı gençlere hizmet verecek AMATEM, Sağlık Bakanlığı tarafından 2014 yılı yatırım programına alınmıştır"


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalyada alkol ve madde bağımlısı gençlere hizmet verecek AMATEMin Sağlık Bakanlığı tarafından 2014 yılı yatırım programına alındığını bildirdi.
     Milletvekili Enç, yaptığı yazılı açıklamada, Antalyada tam teşekküllü Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi (AMATEM) kurulması için Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını kaydetti. Merkezin Antalya için çok önemli olduğunu ifade eden Enç, Türkiyenin en fazla göç alan ve nüfusu hızla artan kentlerinden Antalyada, bu merkeze önemli derecede ihtiyaç olduğunu vurguladı.
     Antalyada alkol ve madde bağımlılarını tedavi eden tek merkezin Akdeniz Üniversitesi Alkol ve Madde Bağımlılığı Uygulama ve Araştırma Merkezi olduğuna işaret eden Enç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     "Bu merkez yetersiz olduğu için hastalar Manisa ya da diğer illerdeki merkezlere sevk edilmektedir. AMATEMin kurulması ile bu bağımlılıktan kurtulmak isteyen vatandaşlarımız, Antalyada tedavi görebilecekler. Antalyada alkol ve madde bağımlısı gençlere hizmet verecek AMATEM, Sağlık Bakanlığı tarafından 2014 yılı yatırım programına alınmıştır. Projenin takibini genel başkan yardımcılarımız, il başkanımız ve AK Parti milletvekilleriyle yürüterek Antalyaya çok önemli bir merkez kazandırmış olduk. Antalyaya kurulacak 50 yataklı AMATEM hayırlı olsun."
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Antalya Milletvekili Enç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER