AK Parti Artvin Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti Artvin Danışma Meclisi toplantısı yapıldı


ARTVİN (A.A) - AK Parti Artvin 7. dönem 1. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
     Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezindeki toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, ilçe başkanları ve parti üyeleri katıldı.
     Toplantıda teşkilat olarak herkese düşen görevler olduğunu vurgulayan Kışla, ilk görevlerinin 2001 yılı öncesini bu millete unutturmak olduğunu söyledi.
     AK Partinin böyle bir dönemde göreve geldiğini ifade eden Kışla, şöyle devam etti:
     AK Parti on yıllık iktidarı döneminde sıradan bir siyasi parti çizgisi izlememiştir. Yıllarca birikmiş, bu ülkenin kanayan yarası olan adeta kangren haline gelmiş ne problem varsa her türlü yapısal değişiklikleri ve reformları cesaretle yapmış ve ne pahasına olursa olsun o riskleri üstlenmiştir. Bu sıradan bir partinin yapacağı iş değildir. Hangi alanda olursa olsun sağlık, eğitim, ulaşım gibi bu milletin menfaatine ne gerekiyorsa onu yaptık. Milli geliri 2 bin 500 dolardan kişi başına bugün 10 bin doların üzerine çıkardık.
     Devrimci olduklarını, halkçı olduklarını iddia edenlerin yönettiği ülke yıllarca IMFye muhtaç oldu. 25 milyar dolar civarında IMFye borcu olan ülke bugün bir milyar doların altında borcu olan ülke haline geldi. Bütün borçların ödendiği Nisan ayında da son borcu ödendikten sonra 5 milyar dolar IMFye borç veren bir Türkiye var artık
     Kışla, iş adamlarının 2001 yılında iki ay sonrasını göremediklerini hatırlatarak, Bugün Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 2023 vizyonundan sonra bu milletin önüne 2071 vizyonunu koydu. Bu bir ufuk meselesidir. Bu bir vizyon meselesidir. Bu sıradan birilerinin yapabileceği, görebileceği bir iş değildir. Bugün Türkiyede yapılanlar sadece bizi değil Avrupayı da etkiliyor. Komşularımız ve bazı Avrupa ülkeleri ekonomik krizlerle boğuşurken Türkiye büyüyor gücüne güç katmaya devam ediyor dedi.
     AK Parti İl Başkanı Erkan Balta ise, Haziran seçimlerinde yüzde 47lik oy oranıyla Artvinde bir sağ partinin en yüksek oy oranını aldıklarını ve Bu yüzdenin Artvin için tarihi bir başarı olduğunu söyledi.
     Toplantı basın mensuplarına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber AK Parti Artvin Danışma Meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER