AK Parti Aydın İl Başkanı Atay:

AK Parti Aydın İl Başkanı Atay: Aydın Kadın ve Çocuk Hastanesindeki su baskını kot farkından değil alt yapı yetersizliğinden kaynaklandı


AYDIN (A.A) - AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Aydın Kadın ve Çocuk Hastanesindeki su baskınının altyapı eksikliğinden kaynaklandığını söyledi.
     Atay, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, Aydın Kadın ve Çocuk Hastanesindeki su baskınının, kot farkından olmadığını savundu.
     Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunun su baskını ile ilgili açıklamasının anlamsız olduğunu ifade eden Atay, şu görüşleri dile getirdi:
     Aydın Kadın ve Çocuk Hastanesindeki su baskını kot farkından değil, altyapı yetersizliğinden kaynaklandı. Binanın ruhsatının verildiği kamu kuruluşunun üzerine basit bir kot farkı söylemi ile işi kapatmak acizliktir. Biz bunun üzerinde durmak istiyoruz. Bu bina Aydına yapılan milyon dolarlık yatırımdır. Böyle bir Kadın ve Çocuk Doğum Hastanesi acaba Türkiyede kaç tane var. Aydında böyle bir devasa yatırım bir nimettir.
     Atay, Türkiyenin ve dünyanın birçok hastanesinde eksi katların bulunduğuna işaret ederek, Fakat burada yerin altındaki kata hastane hizmetinin sunulmasında veya bunu yapan kamu kuruluşlarına bu devasa hizmetine leke düşürecek şekilde bir takım ifadelere kullanılmaktadır. Biz bunu şiddetle kınıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Medat Şenay
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Aydın İl Başkanı Atay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER