AK Parti Aydın Milletvekili Kılınçtan CHPli

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınçtan CHPli başkana destek -Milletvekili Kılınç: "Her yönden gelişen bir Aydın için güç birliği yapmamız kaçınılmaz AK Parti olarak bizim siyasi anlayışımız bu"


AYDIN (A.A) - AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak için gittiği Karacasuda Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcıyı makamında ziyaret etti.
     Kılınç, ziyarette AK Partinin kişi ve siyasi görüş gözetmeksizin memlekete hizmet vermeye çalıştığını belirterek, "Biz yüzde elli ile iktidara gelmiş Türkiye partisiyiz. İnsanları ayırma ve kutuplaştırma gibi bir anlayışımız olmaz olmasına da müsaade etmeyiz" dedi.
     Belediye Başkanı Büyükyapıcının ilçe meydanında başlayan çevre düzenlemesi konusunda yardım istemesi üzerine karayolları yetkililerine talimat veren Kılınç, gerekenin yapılacağı taahhüdünde bulundu.
     Hükümetlerinin parti ve bölge ayırımı yapmadan bütün belediyelere gereken hassasiyeti gösterdiğini ifade eden Kılınç, partizanca yaklaşımların Aydına bir şey kazandırmayacağını vurguladı.
     Kılınç şöyle konuştu:
     "Bizler Aydında yaşayan insanlar olarak doğup büyüdüğümüz ve doyduğumuz bu topraklara en iyi şekilde hizmet etmek zorundayız. Hizmetin partisi olmaz. Ortak paydamız Aydın olmalı. Her yönden gelişen bir Aydın için güç birliği yapmamız kaçınılmaz. AK Parti olarak bizim siyasi anlayışımız bu. Biz sadece bize oy verenlerin değil, vermeyenlerin de hükümetiyiz. Milli iradenin yüzde ellisinin oyunu almış Türkiye partisiyiz. İşte burada görüyorsunuz, Karacasu Belediye Başkanımız CHPli ama aynı masa etrafında Karacasuya nasıl daha iyi hizmet getiririz bunun hesaplarını yapıyoruz. Bu tavır Aydındaki bütün siyasetçilere örnek olmalı."
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber AK Parti Aydın Milletvekili Kılınçtan CHPli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER