AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç:

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: -Aydında büyükşehir dahil 17 ilçe belediye başkanlığını alacağız


AYDIN (A.A) - AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Aydında büyükşehir dahil, 17 ilçe belediye başkanlığını alacağız dedi.
     Kılınç, partisinin Germencikte danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada Aydının büyükşehir belediyesi statüsüne kavuşmasının büyük bir şans olduğunu ifade etti. Büyükşehir olmanın avantajlarını sinevizyon gösterisiyle anlatan Kılınç, muhalefet partilerine mensup kişilerin gittikleri ilçelerde, belde ve köylerde vatandaşları yanlış bilgilendirdiklerini savundu.
     Kılınç şöyle konuştu: Muhalefet bilinçsizce büyük şehrin, büyük zarar vereceğini söylüyor. Ama biz iktidar olarak her gittiğimiz yerde, en ince detaylarına kadar bilinçli bir şekilde büyükşehir yasasının ne kadar Aydın için büyük bir şans olduğunu vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Seçim sürecine girdik. Biz adaylarımızı kendimiz belirlemeyeceğiz. Aday adaylarımız kendileri meydana çıkacaklar. Düğün, dernek, cemiyetleri dolaşacaklar. Halkın arasına karışacaklar bizde halka soracağız. Hangi aday adayını istediklerini halkımız belirleyecek. AK Parti olarak seçimlerde çok iddialıyız. Aydın büyük şehir belediye başkanlığı ve Aydının 17 ilçe belediye başkanlığını alacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.
    
     Muhabir: Necip Uyanık / Suat Deniz / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER