AK Parti Bartın Milletvekili Tunç:

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: -Yıllardır ihmal edilen köylerimiz, iktidarımız döneminde daha yaşanılabilir hale geldi


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Yıllardır ihmal edilen köylerimiz, iktidarımız döneminde daha yaşanılabilir hale geldi dedi.
     Tunç, merkeze bağlı Küçükkızılkum köyünde vatandaşlarla yaptığı sohbette, il genelinde Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında, köyler için 80 milyon lira harcandığını belirtti.
     İktidarları döneminde bin 200 kilometre asfalt, bin 100 kilometre stabilize yol yaptıklarını ve 320 ünite içme suyu projesi gerçekleştirdiklerini hatırlatan Tunç, şunları kaydetti:
     2002 yılında iktidarı MHP-DSP-ANAP koalisyon iktidarından devraldıktan sonra, ülke genelinde büyük bir kalkınma hamlesini başlattık. Her alanda gerçekleştirilen icraatlar sayesinde bugün üç dönemdir iktidardayız. Yıllardır ihmal edilen köylerimiz, iktidarımız döneminde daha yaşanılabilir hale geldi. Devam eden KÖYDES projesiyle eksikliklerde süratle tamamlanmaya çalışılıyor.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER