AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun:

AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun: Boluda zarar gördüğünü tespit ettiren, bu noktada başvuruda bulunan çiftçilerimiz, kredi borçlarının ertelenmesi imkanından faydalanabilecek


BOLU (A.A) - AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Boluda zarar gördüğünü tespit ettiren, bu noktada başvuruda bulunan çiftçilerimiz, kredi borçlarının ertelenmesi imkanından faydalanabilecek dedi.
     Ercoşkun, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından afetler nedeniyle zarar gören çiftçilerin kredi borçlarının ertelenmesi ile ilgili yapılan düzenleme hakkında basın açıklaması yaptı.
     Ercoşkun, Bildiğiniz gibi geçtiğimiz süreçte tarımla ilgilenen çiftçilerimizle alakalı tarım bakanlığında bir karar alındı. Zarar gören çiftçilerin kredi borçlarının ertelenmesi gibi uygulamalar yapılıyordu ve bu Türkiyede 60 vilayet için geçerliydi. Boluda bu 60 vilayet içinde değildi. Muhtarlar derneği başkanımızın ve çiftçi vatandaşlarımızın bu anlamda ciddi manada talepleri oldu. Diğer illerden gelen talep üzerine sayı 81 ili kapsar hale getirildi ifadelerini kullandı.
     Çiftçilerin mağdur olmaması için çalışmaların devam ettiğini anlatan Ercoşkun, Boluda zarar gördüğünü tespit ettiren, bu noktada başvuruda bulunan çiftçilerimiz, kredi borçlarının ertelenmesi imkanından faydalanabilecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: MUrat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER