AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun:

AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun: Kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır


BOLU (A.A) - AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır dedi.
     Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Ercoşkun, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürkün, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını verdiği 1934 yılından günümüze kadar kadınların, eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında başarıyla görev aldığını ve almaya da devam edeceğini söyledi.
     Kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır diyen Erçoşkun, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Kadınlar, özelde ailenin genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadırlar. Cennet Annelerin ayakları altındadır buyruğuna yürekten inanan bir birey olarak, kadınlara yönelik her türlü şiddete, ayrımcılığa ve istismara karşı olduğumu da bu vesileyle belirtmek isterim. Bu vesile ile iç huzurumuzun ve başarılarımızın mimarı, sabrın ve şefkatin timsali kadınlarımızın bu anlamlı gününü en içten duygularımla tebrik ederim.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER