AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik:

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: -Burdurlu vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini en hızlı ve en etkin biçimde alabilmeleri için Burdurdaki sağlık idarecilerimizle güzel çalışmalara imza atmaktayız


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdurlu vatandaşların sağlık hizmetlerini en hızlı ve en etkin biçimde alabilmeleri için Burdurdaki sağlık idarecileriyle beraber güzel çalışmalara imza attıklarını bildirdi.
     Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Hükümeti ile Burdurda sağlık yatırımlarında çok güzel gelişmeler yaşandığını kaydetti.
     Hastane, Toplum Sağlığı Merkezleri, 112 acil istasyonları gibi kurumların yapılmasında ödeneklerin Sağlık Bakanlığı tarafından karşılandığını belirten Özçelik, şunları kaydetti:
     Burdurlu vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini en hızlı ve en etkin biçimde alabilmeleri için Burdurdaki sağlık idarecilerimizle beraber güzel çalışmalara imza atmaktayız. Bakanlıkla yapılan görüşmeler neticesinde Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Burdurumuza toplam 4 adet ambulans tahsis edilmiştir. Ambulanslar Burdurumuzun sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere ilimize gönderilecektir.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER