AK Parti Çifteler İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Çifteler İlçe Danışma Toplantısı


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen AK Parti Çifteler İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Sakarıbaşı Tesislerinde yapılan toplantıya, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve teşkilat üyeleri katıldı.
     Can, toplantıda Büyükşehir Belediye Yasası ile ilgili konuşma yaptı.
     Köyde yaşayan vatandaşlarında artık istediği büyükşehir adayına oy verebileceğini ifade eden Can, şunları kaydetti:
     Artık köyde yaşayan hemşehrilerimizde istediği büyükşehir belediye başkanı adayına oy verecek, istemediğine güle güle diyebilecek. Muhalefeti de yasaya karşı getiren tek sebep bu. Demokrasi diye meydanlarda nutuk atanlar iş milletin önüne sandık koymaya gelince istemeyiz demeye başladılar. Milletin iradesine saygı duymayana millette saygı duymaz bizim muhalefet daha bunu öğrenemedi pek de öğrenecek gibi durmuyor.
     Reyhan ise yeni yasayla artık büyükşehir belediyelerinin hizmet sınırının tüm il sınırlarını kapsayacağını, şehirdeki tüm köylerin mahalle statüsünde olacağını ve şehir merkezindeki bir mahalle gibi hizmetlerden faydalanabileceğini aktardı.
     Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen de göreve geldikleri günden bugüne belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Çifteler İlçe Danışma Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER