AK Parti Denizli İl Başkanı Avni

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki: AK Parti ile halkın siyasete olan ilgisi yeniden canlanmıştır


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, halkın dertlerine derman olan, hislerine tercüman olan AK Parti ile halkın siyasete olan ilgisinin yeniden canlandığını ifade etti.
     Örki, yaptığı yazılı açıklamada, il başkanlığı tarafından herkesin katılımına açık olarak düzenlenen Siyaset Akademisine yalaşık 150 kişinin katıldığını ve 6 hafta sürecek kurs sonunda başarılı olanlara sertifika verileceğini belirtti.
     Siyaset ve hayatın iç içe olduğuna işaret eden Örki, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     Kişilerin hayat kalitesini belirlemede, savaşa ve barışa karar vermede, halk, iradesini hep siyaset eliyle yansıtır. Bu sebepledir ki, halkı siyasetten soğutmak yerine siyasetin içinde olmasını sağlamak her zaman daha doğru bir tercih olacaktır. Siyaset, iyiyi doğruyu güzeli bulmak için yapılan bir sanattır. Siyasetçi de bir sanatkardır. Sanatkar sanatını icra ederken bu sanatın tüm inceliklerini çok iyi bilmek durumundadır. İşte siyaset akademisi bunun için bir ihtiyaç ve gerekliliktir. Ülkemizde bir dönem halkımızın siyasete uzak kalışı, o günkü siyasetçilerin halkın sorunlarını çözme noktasında aciz kalmalarından kaynaklanmaktadır. Halkın dertlerine derman olan, hislerine tercüman olan AK Parti ile halkın siyasete olan ilgisi yeniden canlanmıştır.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER