AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel:

AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel: -Anaç sığır desteklemesi kapsamında, 17 bin 584 işletme sahibi büyükbaş hayvan yetiştiricisine toplamda 70 bin 441 baş anaç için 16 milyon 761 bin 660 lira destekleme ödemesi yapıldı


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizlide anaç sığır desteklemesi kapsamında, 17 bin 584 işletme sahibi büyükbaş hayvan yetiştiricisine toplamda 70 bin 441 baş anaç için 16 milyon 761 bin 660 lira destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
     Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin desteklenmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti.
     Yüksel, açıklamasında şunları kaydetti:
     Anaç sığır desteklemesi kapsamında, 17 bin 584 işletme sahibi büyükbaş hayvan yetiştiricisine toplamda 70 bin 441 baş anaç için 16 milyon 761 bin 660 lira destekleme ödemesi yapıldı. Bu, büyükbaş hayvan yetiştiricisi olan ilimizdeki işletme sahiplerimize büyük kolaylığı beraberinde getirmekte ve sektöre önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra küçükbaş koyun keçi desteklemesi ile ilgili çalışmalar da hızlandırıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüz ve İlçe Müdürlüklerimiz tarafından koyun ve keçi desteklemelerinin icmalleri hızla tamamlandı. Toplamda 2 bin 645 koyun ve keçi yetiştiricimize ait 292 bin 770 küçükbaş hayvan için 4 milyon 391 bin 550 lira destekleme ödemesi yapılmasına ilişkin de çalışmalarda sona gelindi. Anaç koyun ve keçiler için kısa süre içerisinde yetiştiricilere yapılacak ödemelerle ilimiz hayvan yetiştiricilerinin hükümetimizin sunmuş olduğu imkanlardan bir an önce faydalanmasına imkan tanınmış olacaktır.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER