AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan:

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan: Cezaevlerindeki açlık grevleri ile ilgili bize başvuran heyetin randevu talebi Adalet Bakanlığınca kabul edildi


DİYARBAKIR (A.A) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, Cezaevlerindeki açlık grevleri ile ilgili bize başvuran heyetin randevu talebi Adalet Bakanlığınca kabul edildi dedi.
     Advan, Devrimci Demokrat Kürt Derneği Genel Başkanı İmam Taşcıer, Hak ve Özgürlükler Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seher Erol, Katılımcı Demokrasi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Baksi, Özgürlük ve Sosyalizm Partisi Genel başkan Yardımcısı Hasan Fırat, Hak Adalet ve Hürriyet için Kürdistan İslami İnisiyatifi Azadi İnisiyatifiti yöneticisi Sıtkı Zilan ve Dicle Fırat Diyolog Grubu Başkanı Muhittin Batmanlıdan oluşan bir heyetin cezaevlerindeki süresiz ve dönüşümsüz açlık grevi eylemine ilişkin İl Başkanlığına başvuru yaptıklarını söyledi.
     Bu kapsamda heyet için Adalet Bakanlığı ile görüştüğünü ifade eden Advan, Adalet Bakanlığı bu görüşmeyi olumlu karşılayarak heyetin randevu talebini kabul etti. Ben de bu görüşmeye davet edildim. Yarın saat 14.00de Adalet Bakanlığında bu görüşme gerçekleşecek. Arzumuz açlık grevlerinin bir an önce sona ermesidir. İnsan hayatı bizim için önemlidir dedi.
    
     Muhabir: Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER