AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları

AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı -AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu: Dürüstseniz, güvenilirseniz, çalışkansanız, dünyanın neresinde olursanız olun başınız dik, alnınız açık ve başarılı olursunuz


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, gençlerin mutlaka öz değerleri olması gerektiğini belirterek, Dürüstseniz, güvenilirseniz, çalışkansanız, dünyanın neresinde olursanız olun başınız dik, alnınız açık ve başarılı olursunuz dedi.
     Müezzinoğlu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, gençlerin mutlaka öz değerleri olması gerektiğini söyledi.
     Kendisine verdiği sözü tutmayan, kendini aldatan birisine başkasının saygı duymayacağını belirten Müezzinoğlu, Dürüstlük, güvenilirlik ve çalışkanlık öz değerleriniz olmalı. Dürüstseniz, güvenilirseniz, çalışkansanız, dünyanın neresinde olursanız olun başınız dik, alnınız açık ve başarılı olursunuz. Önemli olmak kadar, değerli olmayı da hayat felsefenizin merkezine koyun. Öz değerleriniz olduğu gibi öz saygınız da olsun. Kendinize saygı duyun, kendinize değer verin, kendinizi önemseyin, kendinize yalan söylemeyin. Çünkü kendisine yalan söyleyen, en çok sevdiğine de yalan söyler şeklinde konuştu.
     AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit de genç olmanın ezberleri bozabilmekten geçtiğini belirtti.
     Olaylar karşısında kendini sorumlu hissetmenin genç olmanın gereği olduğunu anlatan Macit, Bizim ihtiyacımız olan gençlik anlayışı farklı düşünebilen, farklılıkları birer zenginlik olarak kabul edebilen, cesur ezber bozan, kendisini olaylardan dolayı sorumlu tutan bir gençlik. Siyaset, sürüden ayrılabilmek, çevremize karşı sorumluluk alabilmek, yaşadığımız yerin, Türkiyenin ve dünyanın daha yaşanabilir bir yer olması için söylenecek bir sözümüzün olması demektir ifadesini kullandı.
     AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve de gençlerin ülkenin bugünkü halini yeterli bulmayabileceklerini, kat edilen mesafeyi görebilmek için 10 yıl öncesine bakmak gerektiğini belirtti.
     AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çalışkan da Türkiyede var olan her türlü farklılığı zenginlik olarak algılayan AK Parti Gençlik Kollarının, kimseyi ötekileştirmeyerek herkesi kabul ettiğini bildirdi.
     Programın sonunda, AK Partiye yeni katılan üyelere rozet takıldı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER