AK Parti Eskişehir Siyaset Akademisi

AK Parti Eskişehir Siyaset Akademisi -Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Karagöl, "Türkiye Ekonomisi" dersi verdi


ESKİŞEHİR (A.A) - Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, AK Parti Eskişehir Siyaset Akademisinde "Türkiye Ekonomisi" dersi verdi.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karagöl, Türkiye ekonomisi, ekonomik dalgalanmalar ve bu dalgalanmalardan ülkenin ne kadar ve nasıl etkilendiğini anlattı.
     AK Parti iktidarının göreve geldiği günden itibaren ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sorunlara öncelik verdiğini vurgulayan Karagöl, şunları kaydetti:
     "Sıkı para ve maliye politikaları izlenmiş, ülkenin küresel ekonomik sistemle bağlantısı koparılmadan bütçe disiplininden taviz verilmemeye çalışılmıştır. Bu bağlamda, ekonomik göstergeler olumlu bir seyir izlemiş ve pek çok bakımdan denge sağlanmıştır. Hatta 2009 yılında tüm dünyayı etkileyen finans krizinden Türkiye birçok gelişmiş Batılı ülkeye göre daha az yara alarak çıkmıştır."
     Ders sonunda İl Ar-Ge Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Çiğdem Dedeoğlu, Karagöle lüle taşından yapılmış tespih hediye etti.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Eskişehir Siyaset Akademisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER