AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: -Atıl insan gücü, ekonomiye kazandırılırken, ülke ve insanlarımız kazanıyor


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Atıl insan gücü, ekonomiye kazandırılırken, ülke ve insanlarımız kazanıyor dedi.
     Erdoğan, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve ilçe teşkilatıyla birlikte ilçeyi gezdi, Salman ve Ayşe Fatma Balat Kültür Merkezinde meslek edindirme eğitimi alan kursiyerleri ziyaret etti.
     Erdoğan, TBMMnin tatile girmesiyle birlikte Gaziantepin ilçe ve köylerini gezerek, vatandaşın sıkıntılarını, sorunlarını dinlediğini bildirdi.
     Meslek edindirme kurslarının toplumsal kalkınma için önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:
     Eğitim, insan yaşamının her aşamasında uygulanıyor. Atıl insan gücü, ekonomiye kazandırılırken ülke ve insanlarımız kazanıyor. Ev kadınlarının ekonomiye kazandırılması için uzun yıllardır Ak Parti Hükümeti, önemli projeleri hayata geçirdi. Meslek ve iş sahibi olmayan insanlarımızın meslek sahibi olması, iş kurması, ev ekonomisine katkı sağlaması ve atıl durumdaki insan iş gücünün ekonomiye kazandırılması için hükümetimiz tarafından yürütülen çalışmaların en iyi örneklerinden birisini bu gün bu kursta görüyorum. Yüz civarında ev hanımının eğitim alarak meslek sahibi olduğu bu kurs sizlerin evlerinize ekmek götürebilmeniz, ev ekonominize katkı sağlamanız için büyük önem taşıyor.
     Erdoğan, eğitimin insan yaşamının her aşamasına önemli değerler kazandırdığını belirterek, kursiyerlerin aldıkları eğitim sonucu yaşlı ve engelli bakımıyla ilgili önemli bir görevi yerine getirdiklerini aktardı.
     Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin de belediye olarak birçok önemli projeye imza attıklarını ve vasıfsız insan iş gücünün vasıflı hale getirilmesinde uygulanan bu tür kurs ve eğitimlerin önemli olduğuna dikkati çekti.
     Kursiyerler ise kendileriyle sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Mehmet Erdoğana teşekkür etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER