AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar,

AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, köy ziyaretlerinde bulundu


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, İslahiye ilçesine bağlı 5 köyü ziyaret etti.
     Gezide, tasarı halindeki belediye yasasıyla köylerin ilçenin mahallesi olacağını belirten AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, İlçe Kaymakamı Osman Beyazyıldız, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erdoğan, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Hamzaoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte 5 köyü ziyaret etti.
     Tayyar, seçim sırasında ve seçim sonrasında, yaptığı köy ziyaretleri sırasında, çocuklardan oyun grubu talebinin geldiğini belirterek, Şehitkamil ve Şahinbey Belediyeleri tarafından 9 köyün oyun gruplarının karşılandığını ve bu konuda devam çalışmaları yerinde inceledi.
     Ziyaret sırasında köylülerle bir araya gelen Tayyar, köylülerin talep ve isteklerine yanıt verirken, köylülere tasarı halinde olan 29 Büyükşehir çerçevesinde belde belediyelerin iptali ile köylerin mahalle statüsüne kavuşturulacakları konusunda bilgi verdi.
     İlçeye bağlı, Kozdere, Türkbahçe, Telli, Kırıkçalı ve Şahmaran köylerini ziyaret ederek köylülerle buluşan Milletvekili Tayyar, ilçe merkezine 3 kilometre uzaklıktaki Kırıkçalı köyü camiinde yaptığı inceleme sırasında, köylülerden gelen çevre duvarı, abdesthane ve çevre düzenlemesi gibi taleplerin ilçenin iş adamlarının katkılarıyla karşılanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Zekeriya Şimşek
     Yayıncı: Hasan özkal
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER