AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli Hatayda -Çadırkentte Suriyelilerle iftar yapan Gedikli: Burada görüştüğümüz insanların da bizlerin de temel arzusu bu olayların bir an önce bitmesi. Biteceğine dair çok önemli sinyaller gelm


HATAY (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Yayladağı ilçesindeki çadırkentte kalan Suriyelilerle iftar yaptı.
     Yayladağı ilçesindeki çadırkentte misafir edilen Suriyelilerle iftar basına kapalı gerçekleştirildi.
     İftar sonrasında gazetecilere açıklama yapan Gedikli, Suriyedeki olayların bir an önce bitmesini arzu ettiklerini ve orada olanları yakından izlediklerini belirtti.
     Yemek sırasında Türkiyede misafir edilen Suriyeli vatandaşlarla sohbet ettiklerini, onların ve kendilerinin temel arzularının bu olanların bir an önce bitmesi olduğunu ifade eden Gedikli, şunları söyledi:
     Suriyedeki olaylar artık bir sona yaklaşıyor gördüğümüz kadarıyla. Tabii oradaki olayların bir an önce bitmesini de hepimiz arzu ediyoruz ve yakından takip ediyoruz. Bunu defalarca kez ifade ettik. Zulüm ile abat olunmaz. Zulüm sonuçta devam edecek bir şey değildir. Mutlaka bir sonu vardır. Burada da artık bir sona geliyor. Burada görüştüğümüz insanların da bizlerin de temel arzusu bu olayların bir an önce bitmesi. Biteceğine dair çok önemli sinyaller gelmeye başladı. Yakın zamanda da inşallah her şeyin normale döneceğini ümit ediyoruz. Biz bu çerçevede Suriyeden gelen kardeşlerimizle görüşmeyi arzu ettik ve Ankaradan onun için geldik. İlk gün vesile ile ben rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının hem ülkemize hem İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum
     Gedikli, Suriyelilerle yaptıkları görüşmelerde oldukça olumlu izlenimlerle ayrıldıklarını kaydetti.
     Gedikli ziyaretinin ardından Şanlıurfaya hareket etti.
    
     Muhabir: Salim Taş - Erdal Türkoğlu / Anıl Bağrık
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER