AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: -Türkiyede, hala konuştuğumuz kimi sorunlar varsa bu sorunların nedeni elbette Türkiyedeki demokrasi açığının ve boşluğunun olmasındandır. Sorunsuz, sıfır sorunlu bir Türkiye arzu edi


MANİSA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Türkiyede hala konuşulan kimi sorunlar varsa bu sorunların demokrasi açığı ve boşluğundan kaynaklandığını belirterek, Sorunsuz, sıfır sorunlu bir Türkiye arzu ediyorsak, Türkiyeyi demokratikleştirmek zorundayız dedi.
     Tanrıverdi, partisinin Manisa Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Selimşahlar beldesinde düzenlenen piknik şöleninde yaptığı konuşmada, Türkiyenin, AK Parti sayesinde artık dünün Türkiyesi olmadığını, gelişmiş kalkınmış, değişimi ve dönüşümü yakalamış bir ülke haline geldiğini söyledi.
     Türkiyenin 2023 yılında ileri demokrasiyi yakalayacağını, ekonomik yönden güçlü, sosyal sorunlarını çözmüş bir ülke olacağını ifade eden Tanrıverdi, Türkiyede, hala konuştuğumuz kimi sorunlar varsa, bu sorunların nedeni elbette Türkiyedeki demokrasi açığının ve boşluğunun olmasındandır. Sorunsuz, sıfır sorunlu bir Türkiye arzu ediyorsak, Türkiyeyi demokratikleştirmek zorundayız diye konuştu.
    
     -Türkiye alan el olmaktan çıkıp veren el oldu-
    
     Tanrıverdi, AK Parti iktidarıyla birlikte ekonomik anlamda önemli gelişim kaydedildiğini, IMFye bağımlı olmaktan kurtulan Türkiyenin, alan el olmaktan çıkarak, veren el konumuna geldiğini ifade ederek, şunları söyledi:
     Türkiye bugün ayakları üzerinde sağlam bir şekilde duruyor. Doğusunda, güneydoğusunda siyasi krizler yaşanırken, batısında ülkeler ekonomik krizlerle boğuşurken, bu kadar kaos içindeyken, Türkiye ayaklarının üzerinde sapasağlam durmakta. Neden- Artık Türkiyede AK Parti var, AK Partiye gönül verenler var, AK Partinin onurlu, omurgalı lideri, Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan var. Artık umutsuz değiliz. Çünkü iktidarımıza güveniyoruz, Başbakanımıza, liderimize güveniyoruz. O, bugüne kadar bizim başımızı, milletimizin başını dünyada öne eğdirmedi.
     Mayınlar döşediler, bir sürü engeller çıkardılar ama milletimizin desteği, milletimizin duası ile bu engellerin her birini aştık. Çünkü bizim arkamızda milletimiz var. Biz milletimizin bağrından çıkmış bir partiyiz. Biz medya patronlarının desteği ile iş başına gelmiş iktidar değiliz. Milletimizin desteği ile iktidara gelmiş bir partiyiz. Milletimiz istemezse bu görevi bırakırız ama milletimiz durmak yok yola devam diyorsa, biz de bu can bu tende olduğu sürece, bu başı da ortaya koyarak sizin için gece gündüz çalışacağız.
    
     -Manisada 2014 yerel seçimleri hedefi-
    
     Tanrıverdi, AK Parti olarak insanların gönlünü ihya etmek için çalıştıklarını, bunun sonucunda köylerin, şehirlerdeki imkanlara kavuştuğunu ifade etti.
     Manisa merkezde yaşayan insanların köylere gittiklerinde, bu hizmetler Manisa merkezde yok dediklerini anlatan Tanrıverdi, şunları kaydetti:
     Manisa merkezde yaşayan vatandaşlarımız 2009da bir tercih yaptılar, saygı duyarım. Onlar şu anki belediye başkanını seçtiler. Ama ne olduğunu sonradan fark ettiler. Ama belki onların bizlere bir uyarısı olmuştur. Şimdi az bir zaman kaldı, 2014de yerel seçimler yapılacak. Yerel seçimlerde inşallah AK Parti merkezde, hem de büyükşehir belediye başkanlığı statüsünde iş başına gelecek ve arzu ettiği, özlediği, sabırla beklediği hizmetlerle buluşacak. Bu gün çok uzak değil, yakındır. Bu yakın günü yine hep birlikte gerçekleştireceğiz.
     Etkinlikte, CHPden istifa eden Selimşahlar Belediye Başkanı Fikri Sırmalıların kendisine AK Partiye geçmek istediğini bildirdiğini de ifade eden Tanrıverdi, Değerli kardeşim Fikri Beye, bu tercihinden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER