AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel: İnsanların inançlarıyla, bölgesel ve etnik ayrımcılıkla değerlendirilmesini hiç bir zaman kabul etmiyoruz


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, İnsanların inançlarıyla, bölgesel ve etnik ayrımcılıkla değerlendirmesini hiçbir zaman kabul etmiyoruz dedi.
     AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanlığının Karahayıt Colossae Otelde düzenlediği Büyük Şehir, Güçlü Teşkilat konulu toplantıda konuşan Türel, AK Partinin toplumun her alanında reform denilecek düzenlemeler yaptığını söyledi.
     6360 Sayılı Büyükşehir Yasasının da önemli reformlardan olduğunu belirten Türel, bu yasanın mecliste görüşülmesi sırasında CHP ve MHP milletvekillerinin her türlü engellemeleriyle karşılaştıklarını kaydetti.
     Denizlide muhalefet partilerinin yerel seçimler öncesi AK Partiden daha iyi hizmet verecekleri iddiasıyla oy isteyeceğini belirten Türel, AK Partiden daha iyi hizmet ve siyaset yapacaksınız da neden Denizlinin büyükşehir olmasını istemediniz- Bunu nasıl izah edeceksiniz, nasıl cevap vereceksiniz- diye konuştu.
     AK Partinin yerel yönetimlerde elde ettiği başarı üzerine kurulmuş bir siyasi parti olduğunu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın İstanbulda ortaya koyduğu belediye başkanlığının partinin kuruluş felsefesini oluşturduğunu anlatan Türel, şunları söyledi:
     AK Parti, belediyecilik hizmetlerinin yanında reformist bir anlayışla son derece önemli hizmetlere imza atmıştır. Bizim derdimiz, işimiz, gücümüz millettir, hizmettir. Bizler bu ülkenin kalkınması için barajlar, köprüler, hastaneler ve birçok yatırımlar yapıyoruz. Ama bizler bu kalkınmayı manevi yönüyle de taçlandırmayı amaçlayan bir partinin mensuplarıyız. O yüzden biz, insanların inançlarıyla, bölgesel ve etnik ayrımcılıkla değerlendirilmesini hiçbir zaman kabul etmiyoruz. Başbakanımızın defalarca sözlediği gibi, Yaradandan dolayı, yaradılanı seven bir anlayışla hizmet ediyoruz. Bundan sonra da böyle hizmet etmeye devam edeceğiz.
     Seçim sürecinde söyleyebilecek söz bulamayanların, farklı kampanyalara başvurarak iftiralar üretecebileceğini, bugün karşı çakınların yarın Büyükşehir Yasasını biz çıkarttık diyebileceğini savunan Türel, bunun örneklerinin kalkınma ajanslarının kurulması sırasında yaşandığını anlattı.
     Türel, O zaman bu ülkeyi eyaletlere bölüyorsunuz diyen muhalefet mensubu milletvekilleri, iki sene sonra kentime neden kalkınma ajansı kurmadın- diye soru önergeleri ile AK Partiyi sorguladılar. Muhalefet akşam söylediğini sabah unutuyor. Öyle olunca da bu millet onlara iktidar şansını vermiyor ifadelerini kullandı.
     Toplantıya AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ile AK Parti İl Başkanı Avni Örki de katıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer - Mustafa Dermencioğlu / Ali Rıza Karasu / Tolga Albay
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER