AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur: Körfez Hava Limanı, duble yolları ve yatırımcılarımızın yatırımlarıyla Edremit Körfezi, turizm alanında hızla yol alıyor


BALIKESİR (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, Körfez Hava Limanı, duble yolları ve yatırımlarla Edremit Körfezinin, turizm alanında hızla yol aldığını söyledi.
     Uğur, Balıkesirin Burhaniye ilçesinde, 5 milyon liraya mal olan bir otelin açılışında, Edremit Körfezinin hızla geliştiğini söyledi.
     Körfeze desteklerinin süreceğini dile getiren Uğur, Körfez Hava Limanı, duble yolları ve yatırımcılarımızın yatırımlarıyla Edremit Körfezi, turizm alanında hızla yol alıyor. Devam eden çalışmalar çok kısa sürede tamamlanacak ve Edremit Körfezi, konferans, sağlık ve deniz turizminin yeni gözde mekanlarından biri olacak diye konuştu.
     Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan ise Edremit Körfezindeki ilçelerde her geçen gün yatak kapasitesinin arttığını belirterek, turizmde önemli gelişme kaydedildiğini bildirdi.
     Konuşmaların ardından Uğur ve Arslan, Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, otel sahibi Hayati Geniş ile kurdeleyi keserek, açılışı yaptılar.
    
     Muhabir : Burhaniye
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER