AK Parti Grup Başkanvekili Canikli:

AK Parti Grup Başkanvekili Canikli: -Havaalanı, Giresun ve Ordunun her anlamda önünü açacak, iki ilimizi sıçratarak ve bölgede öne çıkaracak bir projedir


GİRESUN (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, yapımı süren Ordu-Giresun hava alanı projesinin hızla devam ettiğini belirterek, Havaalanı, Giresun ve Ordunun her anlamda önünü açacak, iki ilimizi sıçratarak ve bölgede öne çıkaracak bir projedir dedi.
     Ordu-Giresun havaalanı inşaatı sahasında gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Canikli, her geçen gün yatırımın ihtişamı ve büyüklüğünün ortaya çıktığını söyledi.
     Projenin devasa bir yapıya büründüğünü ve somutlaştıkça heyecanlarının daha da arttığını ifade eden Canikli, Dünyada böyle bir yapı tek Japonya da var. Eşi benzeri olmayan bir mimari yapıdır bu. Başbakanımıza Giresunlular ve Ordulular olarak ne kadar teşekkür etsek bize verilen desteğin karşılığını veremeyiz diye konuştu.
     Havaalanının uzun yılların hayali olduğunu ifade eden Canikli, Bu proje 2014te tamamlanacak ve o zaman ışıklandırmalarıyla görsel bir şölene dönüşecek. Havaalanı, Giresun ve Ordunun her anlamda önünü açacak, iki ilimizi sıçratarak ve bölgede öne çıkaracak bir projedir. Tüm Giresuna ve Orduya hayırlı olsun şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Veysel Kara
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Grup Başkanvekili Canikli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER