AK Parti İl Başkanı Arslan:

AK Parti İl Başkanı Arslan: -İl başkanları toplantısında kent sorunlarını gündeme getirdik


BARTIN (A.A) - AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, partilerinin genel merkezince düzenlenen il başkanları toplantısında kentle ilgili sorunları gündeme getirdiğini bildirdi.
     Arslan, yazılı açıklamasında Başbakan Erdoğana katı atık bertaraf tesisi projesinin Orman ve Su İşleri Bakanlığına iletildiğini ve onay sürecinde olduğunu hatırlattığına dikkat çekti.
     Yine Kozcağız-Kumluca yolunun ihalesinin yapılması için de girişimlerde bulunduğunu anlatan Arslan, şunları kaydetti:
     Sayın başbakanımız, katı atık bertaraf tesisi ile ilgili dosyanın incelenip onaylanması konusunda ilgili bakanlığa talimat verdi. Yine uzun yıllardır il gündeminde olan Kozcağız-Kumluca yolunun bu yıl içinde ihalesinin yapılması kararlaştırıldı. Sayın Başbakanımıza ilettiğimiz konulardan biri de orman ürünleri fabrikalarının, orman köylülerimiz ve kooperatiflerimizin katma değer vergisi tebliğinde tevkifat uygulaması ile ilgili yaşadıkları sıkıntıydı. Uygulamanın iç piyasayı durma noktasına getirdiğini, ithalatı artırarak iç piyasadaki hammaddenin ve ürünlerin satışını daralttığını, ayrıca orman kooperatiflerimizin bu durumdan etkilendiğini ilettik. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğluna bu durumun düzeltilmesi konusunda talimat verdi. Sorunlarımızın çözümünde yakın ilgi ve alaka gösteren Başbakanımıza ve ilgili bakanlıklarımıza teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Arslan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER