AK Parti İl Başkanı Yağcıya ziyaret

AK Parti İl Başkanı Yağcıya ziyaret


ADANA (A.A) - CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçerin, AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcıyı ziyaret ettiği bildirildi.
     AK Parti Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Biçer, ilçe başkanlığına seçildikten sonra kendisini ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcıya iadei ziyaret gerçekleştirdi.
     AK Parti Adana İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçere yönetim kurulu üyesi Veli Cuma ve ilçe sekreteri Halime Ünlü de eşlik etti.
     Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yağcı, Eski dostların buluşması yenilendi. Siyasete rakip olsak da, önceki yıllarda birlikte Adanaya hizmet üreten iki dost olmaya devam ediyoruz. Amacımız Adananın daha iyi yerlere gelmesi ifadelerini kullandı.
     Biçer de Yağcıya görevinde ve siyasi hayatında başarılar diledi.
     Ziyarette AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Fahrettin Coşkun, İl Başkan Danışmanı İsmail Babacan, İl Yönetim Kurulu üyeleri Cemal Saim Çetenak ve Hasan Berzan Toprak ile İl Halkla İlişkiler Başkan yardımcıları Melike Bozbıyık ve Taner Aysu da hazır bulundu.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Yağcıya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER