AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı


MERSİN (A.A) - AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
     AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, parti binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, Mersini Ankarada en güzel şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyledi.
     Mersine Akdeniz Olimpiyatları kapsamında yapılan yatırımları gördükçe gururlandığını belirten Bozkurt, Mersin için çok şey yapılıyor. Bütün spor tesisleri birden yapılıyor. Hakikaten böylesine büyük bir spor yatırımı başka ilimizde yok. Biz Mersin için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her yeri gezmeye sorunları dinlemeye çalışıyoruz. İnşallah yerel seçimlerde Mersini ve ilçelerini AK belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz diye konuştu.
     AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise, bütün Mersini AK belediyecilikle tanıştırmak istediklerini dile getirerek, şöyle devam etti:
     Benim bir fikrim var. Bundan sonra danışma toplantıların her ay bir ilçede yapalım. Oralara gidelim derdimizi anlatalım. İnsanlarımız bizi kendi ilçelerinde görsün ve onlarla sıkıntıları paylaşalım. Belediye başkanlığı icra makamıdır. Milletvekilliği ise rica makamıdır. Bize talep geldiğinde biz rica ederiz. Ama belediye başkanlarının bir bütçesi var. Hizmet noktasında belediyelerin eli daha güçlüdür. Bizim belediyeleri kazanıp hizmet yapmaktan başka çaremiz yok. Seçimleri kazanacağız demekle olmuyor, kazanıp çalışacağız. Seçim gelmeden biz çalışmaya başlayacağız. Mersini AK belediyecilikle tanıştıracağız. Bütün insanlarımıza ulaşacağız. Parti içi kırgınlıkları bitireceğiz.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER