AK Parti İl Koordinasyon Toplantısı

AK Parti İl Koordinasyon Toplantısı -İl Başkanı Sorgun: Büyükşehir Yasası ile temel olarak amaçlanan; devletimizin ve belediyelerimizin kaynaklarını çok daha etkili ve verimli kullanarak, halka daha iyi hizmet götürülmesidir. Mil


KONYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Büyükşehir Yasasında milletin menfaatinin esas alındığını söyledi.
     AK Parti Konya İl Başkanlığı, teşkilat çalışmalarına devam ediyor. İl Teşkilatı, bu kapsamda İl Koordinasyon Toplantısını gerçekleştirdi.
     İl Başkanlığındaki toplantıda Konya yatırımları, projeler ve yeni Büyükşehir Yasası ele alındı.
     Toplantıya, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, MKYK, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, AK Parti Konya Milletvekilleri, merkez ilçe belediye başkanları, AK Parti Merkez İlçe Başkanları ile AK Parti İl Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.
     Sorgun, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, ayda bir kez yaptıkları İl Koordinasyon Toplantılarını Konya açısından çok önemsediklerini söyledi.
     Başkan Sorgun, şunları kaydetti:
     Geçtiğimiz haftalarda TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Yeni Büyükşehirler Yasasını da ele aldık. Tabii belediyelerimizin ve İl Özel İdaremizin yeni dönem ile ilgili çalışmaları sahada süratle devam ediyor. Yeni dönemle birlikte bu kadar büyük bir coğrafyaya ve geniş hizmet sahasına sahip Konya gibi bir şehirde başlarda birtakım aksaklıklar yaşanabilir ama ileriki zamanlarda Konyamızda herhangi bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ve bu toplantı sonucunda da bir kez daha açık ve net bir şekilde söyleyebiliriz ki Konya bu yasaya en hazır ve en iyi uygulayıcı şehir olacaktır. Söz konusu yasayla temel olarak amaçlanan; devletimizin ve belediyelerimizin kaynaklarını çok daha etkili ve verimli kullanarak, halka daha iyi hizmet götürülmesidir. İşin özü, esası budur. Hiçbir şehre ya da bölgeye ayrım gözetmeksizin, bütün ülke için genel kriterlerler ortaya konmuştur.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti İl Koordinasyon Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER