AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yıldızın

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yıldızın cenazesi defnedildi


KASTAMONU (A.A) - Erzurumda hayatını kaybeden AK Parti Taşköprü İlçe Başkan Yardımcısı Hacı Nurettin Yıldızın cenazesi toprağa verildi.
     Yakınlarını ziyaret için gittiği memleketi Erzurumda geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Yıldız (50) için Taş Camisinde düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınları, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, arkadaşı TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik ve çok sayıda kurum yetkilisi ve vatandaşlar katıldı.
     Taşköprü Müftüsü Yusuf Uzunun kıldırdığı cenaze namazının ardından Yıldızın cenazesi Kurban Tepe Mezarlığında toprağa verildi.
     TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Taşköprü Kaymakamlığı döneminde ilk tanıştığı kişilerden birinini merhum Hacı Nurettin Yıldız olduğunu belirterek, Yıldız herkese yardım etmeyi düstur edinen örnek bir kişiliğe sahipti. Zamanla dostluğumuz ilerledi. Yıldız, Taşköprüye yıllar önce gelip burayı seven ve daha sonra kardeşlerini de getiren, en önemlisi vefatından sonra Taşköprüye gömülmek isteyecek kadar buraya sevdalı bir insandı dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Tuğcu
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yıldızın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER